Kijktip: Het Gesprek trapt af met interviewer Kluun

Even mijn batterijtje opladen Goed, de meest logische kijktip ooit: vanavond begint de nieuwe zender Het Gesprek. U weet wel, dat nieuwe 24/7-1-uur-per-gast-interview-talkshowprogramma van Frits Barend, Derk Sauer en Pieter Storms, maar dan zonder Pieter Storms want die is druk bezig beslag te laten leggen op het huis van Frits Barend. Zo is hij dan ook wel weer, dat breekijzertje. (Wist u trouwens al dat Pieter Storms het met Nina Brink doet? Nina! Nina “World Online” Brink! Dat zal mooi vuurwerk geven in de bedstede, het breekijzertje samen met mevrouwtje handelen met voorkennis.) Enfin, vanavond begint dus die nieuwe zender, en welke TOPJOURNALIST trapt er af? Nou?

Jawel: Kluun. Niemand minder dan de enige echte kitschschrijver Kluun gaat een uur lang diepzinnige en mega-intellectuele vragen stellen aan Harry Mulisch. Is echt waar, want het staat op de site van Kluun en dan is het zo. Check ook meteen die humor van Kluun: “Wist u dat Harry Mulisch dezelfde haarlak heeft als Koningin Beatrix” (HAHAHAHAHAHA!), “En bij de verkiezing van de Vergeelde Boekenlegger werd De Ontdekking van de HEMA hemel tweede” (OMG! De Ontdekking van de HEMA! MUHAHAHAHA! Hoe komt hij er op!).

Goed, het moge duidelijk zijn: iedereen gaat vanavond om 20:00 uur Het Gesprek kijken om te zien hoe de slechtste schrijver van Nederland het aflegt tegen in ieder geval een echte schrijver. Hoe u Het Gesprek kunt ontvangen leest u hier.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

21 responses to “Kijktip: Het Gesprek trapt af met interviewer Kluun”

Leave a Reply