Opinieleiders.nl slacht Bert Brussen-stalkers af (terecht)

Door Captain Iglo De zelfbenoemde Hollandse Hufters hebben zich na de verwachte terugkeer van Frontaal Naakt (zie ook ‘De kutsmoes van Peter Breedveld‘) eventjes rustig gehouden. Wij weten niet of er hier sprake is van een causaal verband en dus ook niet of het een even toevallige als opvallende correlatie betreft. Feit is dat ze er vandaag weer zijn en opnieuw proberen Bert Brussen te grazen te nemen. Kloosrieden geblazen dus. Het stukje heet: ‘Bert Brussen is een beetje traag‘. Wij nemen aan dat men niet bedoelt dat Bert Brussen niet goed is in hardlopen, wielrennen of een andere sport, want voor zover wij weten hebben de zelfbenoemde Hollandse hufters helemaal nix met sport, omdat sport leuk is en daar houden de zelfbenoemde Hollandse hufters niet van, van leuk. Chagrijnig, daar houden ze van, vooral van hun eigen chagrijn.

“Eerst even een stukje betogende tekst van Bert Brussen (Radboud Nijmegen hè): “LOL!”, “WUT?”, “BI-ZAR!”, “MUHAHAHAAHA”, “Ja, stel je voor…”, “HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN GEENSTIJL”, “HAHAHAHAHAHAHAHAHA!”, “lolwut wtf?”, “WOOOHAAAAA!”, “LOLOLOLOLOL”, “Echt! HET STAAT ER ECHT!”, “Gewoon burgers NEGEREN”, “Manmanman”, “Is dit trouwens ook weer de schuld van Wilders?”, “GE-NI-AAL stuk”, “Oude media ten voeten uit”, “Lol. Inkoppertje voor RACISME!!1!!1-roepers”, “Weg met ons!”.“

De zelfbenoemde Hollandse hufters proberen u hier te foppen. Wij hebben het “stukje betogende tekst van Bert Brussen” gezocht met Google en kregen toen dit resultaat:

“Uw zoekbewerking – “LOL!”, “WUT?”, “BI-ZAR!”, “MUHAHAHAAHA”, “Ja, stel je voor…”, “HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN GEENSTIJL … – heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd.“

Daaruit blijkt dat het “stukje betogende tekst van Bert Brussen” geen “stukje betogende tekst van Bert Brussen” is. Het leek ons al sterk dat het dat wel zou zijn, want wij kennen Bert Brussen als iemand die wel degelijk in staat is om meer dan twee zinnen met een onderwerp en een persoonsvorm achter elkaar te produceren. Waarom de zelfbenoemde Hollandse hufters het willen doen voorkomen alsof de betoogtrant van Bert Brussen grote overeenkomsten vertoont met die van de eerste de beste geestelijk gestoorde schreeuwende zwerver op de Dam, weten wij niet.

“Geen zin in lastige discussie?“

Wij zijn erg goed in discussiëren en lastige discussies zijn de leuxte, vooral als we toch nog winnen doordat we gelijk hebben en dat goed hebben weten te verwoorden. Deze vraag kan volgens ons alleen opkomen bij mensen die iedere discussie een lastige discussie vinden omdat ze nooit gelijk hebben en ook nog eens niet zo goed van de tongriem gesneden zijn als wij.

Lees verder op Opinieleiders.nl >>>

(Leest u vooral ook een van de vele andere hilarische en ware artikelen op Opinieleiders.nl.)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply