Nieuw: het Facebook-commenten op BB, voor iedereen die ook Facebook haat

Zo. Omdat Facebook sucks en omdat je gewoon wilt kunnen zeggen en doen zonder gezeik mogen alle leuke mensen voortaan hier in de comments Facebooken. Geen idee of je ook plaatjes kunt uploaden in de comments maar je kunt wel gewoon zeggen wat je wilt. Plus: alleen voor genodigden dus die 99% open riool hebben we nooit meer last van. De mensen die weten waar het over gaat en een uitnodiging willen hebben voor de exclusieve BB-comments nemen even contact op voor een uitnodiging (mensen die welkom zijn weten wel hoe me te bereiken).

Nu bier.


Posted

in

by

Tags:

Comments

9 responses to “Nieuw: het Facebook-commenten op BB, voor iedereen die ook Facebook haat”

  1. Bert Brussen Avatar

    Wel jammer: eindelijk een plek zonder censuur, geen mogelijkheid om porno te uploaden!

  2. Robert Avatar
    Robert

    Flikker!

  3. Bert Brussen Avatar

    *aangeeft*
    *honend lacht*

  4. Maessen Avatar
    Maessen

    Test

  5. Carine Avatar
    Carine

    Hoi! Moet je nou elke keer inloggen? En kan iedere bezoeker dit lezen, maar niets schrijven, of blijven deze comments voor ‘vreemden’ verborgen? En waarom kun je niet Bertje Bru blijven alleen voor de mensen hier? Deze mensen ‘klikken’ niet, dus geen censuur daar enzo. Dus.

  6. Maessen Avatar
    Maessen

    FLIKKER

    MAG DAT? JA, DAT MAG!

  7. Bert Brussen Avatar

    CRUTZEN: je kunt gewoon ingelogd blijven. Iedereen kan dit lezen, maar niet schrijven. Ik kan wel Bertje Bru blijven maar Facebook is Facebook. Ik wil uit principe niet meer meewerken aan deze dictatoriale censuurmachine die steeds meer geld verdient aan onze mening en steeds meer het nieuw beheert door het nieuws te selecteren en te censureren.

    Facebook is just plain evil.

  8. Peter Nauta Avatar

    Facebook is de nieuwe Blofeld of Spectre

  9. Carine Avatar
    Carine

    BRUSSEN: je werkt al mee, omdat je gebruik van fb maakt. Ik vind dit niks, een soort peepshow, een aquarium waar men vrijelijk naar het blubben van de vissen kan kijken, een soort Big Brother, een Twitter 2.0, Facebook openbaar. Iedereen kan naar believen quoten uit de zin en onzin hier, niet mijn idee van vrijheid. Als je een nieuw fb-account maakt onder een andere naam en de leuke mensen een verzoek stuurt is dat veel vrijer dan deze zogenaamde privé-kroeg.

Leave a Reply