Gemeente doet NIETS tegen terreur in Amsterdam-Noord, en wel hierom

Sorry bewoners van Banne Buiksloot die nu al maanden, jaren, worden geterroriseerd door ‘jongeren’ (voorTrouw-lezers: ‘Boefjes’) van vrijwel altijd allochtone afkomst: u kunt in de stront zakken. Ondanks het feit dat van de zeker 44 terroristen die uw leven tot een hel maken er maarliefst zeven in de beruchte Amsterdamse lijst van veelplegers staan (de Top 600), en dus zwaar crimineel zijn inclusief uitgebreid strafblad maar ondanks taakstraffen en containers vol met hulpverleners gewoon crimineel blijft, gaat de gemeente nog altijd helemaal NIETS doen om uw situatie te verbeteren.  

Er komt dus ook geen samenscholingsverbod. Dat moeten we niet willen met z’n allen, vindt burgemeester Van der Laan (PvdA) want “dan wordt er een stempel op de buurt gedrukt van ‘op weg naar een ghetto’”. Nee, dat moeten we inderdaad beslist niet willen, het stempel ‘ghetto’ op een ghetto drukken. Stel je voor! Laten we, in godsnaam, aan de toon denken ja! Die bewoners kunnen dan wel klagen dat ze de straat niet meer op durven, in hun eigen tuin worden beroofd, letterlijk tot verhuizen worden gedwongen door aanhoudende bedreigingen, we moeten gewoon ophouden met stigmatiseren want dat hebben we zo afgesproken in dit land met z’n allen.

Cameratoezicht!

Trouwens, bewoners, wisten jullie al dat er én regulier én flexibel (lol) cameratoezicht is? Het is normaal gesproken al een hele klus om een béétje burgerhatende regent zover te krijgen dat de criminalitietspanacee ‘cameratoezicht’ van stal wordt gehaald, laat staan dat er dan ook nog eens ‘flexibel’ cameratoezicht wordt ingezet. Wat dat betreft is het vreemd dat de problemen niet al lang als sneeuw voor de zon zijn verdwenen: een beetje terreurjongere (voor Trouw-lezers: ‘Terreurboefje’) ligt natuurlijk rillend in zijn bedje bij het horen van het woord ‘cameratoezicht’ alleen al. Ook de terreurjongere weet: mét bewijsvideobeelden in de rechtszaal zit een sepot er écht niet meer in en komt die zeventiende veroordeling tot taakstraf (plus ‘stevig gesprek met de ouders’) wel heel dichtbij.

Hoe dan ook, lieve bewoners, u kunt, en vergeef ons deze toon, lekker de tyfus krijgen. Had u maar niet in Amsterdam-Noord moeten gaan wonen. En nee, er is geen extra geld voor veiligheid. Nul komma nul euro. Sorry. In Amsterdam heeft veiligheid pas prioriteit ná Marten en Oopjen kunst en cultuur, regenboogzebrapaden, verbod op plastic zakjes, handhaven van verbod voor scooters op fietspaden, de inzet van boa’s om hardwerkende burgers te kunnen betrappen op het tien minuten voor zonsopgang buiten etten van de vuilniszak, de inzet van anti-rookcontroleurs in de horeca, het salaris van Jan-Bert Vroege (D66) die geweld tegen Powned-verslaggevers uitstekend vindt maar nog steeds gewoon in de gemeenteraad zit alsof er niks is gebeurd, de renovatie van metrolijnen omdat de vorige zeventien renovaties mislukten ondanks het feit dat ‘Europees aanbesteedde’ aannemers er wel heel rijk van werden, nóg meer megalomaan vastgoed voor ambtenaren en natuurlijk de aanhoudende strijd tegen die tsunami van wapenbeurzen in de Rai.

Subsidies, heel veel subsidies

En subsidies. Veel subsidies. Heel veel subsidies. Elk jaar weer. Voor hoofddoekjes vouwen, cursussen lichte muziek, fietsen met asielzoekers, koken voor andersgeaarden met die cliché-VK-Magazine-bakfietstrut uit dat sneue biologische Vpro-kookprogramma, genderneutrale WC’s, stilteruimtes, ‘journalistieke innovaties’ (LOL), het aanpassen van vrouwtjespoppetjes naar mannetjespoppetjes op die seksistische voetgangersstoplichten, een nieuw baantje voor Rob Oudkerk als dank voor het door burgers betaald naar de crackhoeren gaan, cultuur met kleine en met grote C…noem het maar op, voor subsidies is uiteraard altijd onbeperkt geld beschikbaar in Amsterdam. Mits het niet ‘per ongeluk’ verkeerd wordt overgemaakt of ‘per ongeluk’ ‘verdwijnt’ natuurlijk, maar dat terzijde.

Kortom, uw veiligheid en woongenot telt niet mee. Niet. Echt niet. Gewoon helemaal niet. U voelt zich dan wel slachtoffer, maar in het linkse kadaverbolwerk Amsterdam bent u helemaal geen slachtoffer. U bent namelijk te blank, geen moslim, u spreekt voldoende Nederlands en, domdomdom, u betaalt netjes uw belasting en werkt voor u geld, zonder dat u crimineel of drugsverslaafd bent. U kunt dus nooit slachtoffer zijn. U bent de dader, de daders die uw leven kapotmaken zijn de slachtoffers!

Slechter treffen

‘Criminelen zijn lief’, dat is al 80 jaar het mantra van de Amsterdamse PvdA. En van GroenLinks. En van D66. En van de VVD. Hee, wat gek, je zou bijna zeggen dat het geen fuck uitmaakt wie Amsterdam bestuurt, het wordt toch altijd een laf links ‘het zijn allemaal slachtoffers die onze bescherming verdienen’-besluitloosheidsbestuur!

Weet u, liefste bewoners van Banne Buiksloot, als we heel eerlijk zijn moeten ook wij zeggen dat u niet zo moet klagen. U had het namelijk veel slechter kunnen treffen. U leeft tenminste nog. U had ook ’s ochtends in uw auto kunnen stappen en worden doodgeschoten door iemand met een AK47 (dat is een zwaar automatisch aanvalswapen dat normaal alleen aan het front van oorlogen wordt gebruikt en beslist illegaal is maar kennelijk gewoon zomaar verkrijgbaar is terwijl u als burger dan weer geen vuurwapen mag bezitten om uzelf mee te verdedigen). U had ook in West kunnen wonen, alwaar de kogels uit automatische wapens elk moment de kinderkamer waar de baby ligt te slapen binnen kunnen vliegen.

Snapt u wel?

Hedonistische toerismerioolput Disneyland Amsterdam

U had ook witte heroïne kunnen krijgen terwijl u cocaïne wilde (dan had de gemeente gelijk tonnen uitgetrokken om met grote matrixborden toeristen te waarschuwen, de ene veiligheid is immers de andere niet). U had ook ondernemer kunnen zijn, horeca-eigenaar bijvoorbeeld, dan had u geweten wat ambtenarenterreur precies is (misschien nog wel erger dan jongerenterreur). U dacht dat jongeren die uw ruit ingooien erg is? Probeer maar eens een terras te beheren waar mensen niet staand mogen drinken en waar de stoelpoten niet buiten het met roestvrijstalen in het trottoir verzonken punten afgebakende gebied mogen staan terwijl de bakfietsende blanke NIMBY’s in je nek staan te hijgen (gaarne wel wachten tot het 28 graden Celsius is buiten, anders is uw terras verboden, dat snapt u).

Nee, u heeft het helemaal zo slecht nog niet getroffen in Amsterdam. U had ook midden in het centrum kunnen wonen. Die verkankerde hedonistische toerismerioolput van Disneyland Amsterdam, waar u niet eens meer in uw eigen achtertuin zou kúnnen lopen als u dat al zou willen omdat die achtertuin elke nacht weer wordt ondergekotst en ondergepist door ‘toeristen’ (lees: de complete net meerderjarige getatoeëerde onderklasse van Engeland en Spanje), waar u dan vervolgens niet over mag klagen van Amsterdam Citymarketing omdat ‘toeristen nou eenmaal geld in het laatje brengen’. Helaas niet uw laatje.

‘Wereldstad’ Taxihel

U had ook ’s nachts om vier uur op het Leidseplein kunnen staan, op zoek naar een taxi met servicegerichte chauffeur die én gewoon Nederlands spreekt én de weg kent én niet agressief is. Dan had u daar nog lang, heel erg lang kunnen staan. U had ook op Schiphol kunnen landen en met een taxi naar Amsterdam centrum kunnen gaan, om vervolgens 1500 euro te moeten afstaan en na het uitstappen in elkaar geslagen te worden of doodleuk de taxi over uw benen te voelen rijden. En dat allemaal zonder dat u ergens kunt klagen want ook tegen dergelijke taxiterreur, die inmiddels serieus lijkt op taferelen uit non-democratische landen waar burgeroorlogen worden uitgevochten, doet de gemeente, zoals gebruikelijk, helemaal NIETS. Al jaren lang helemaal niets.

Hoeveel er ook wordt geklaagd, gestaakt, betoogd, gesmeekt en hoeveel dodelijke slachtoffers er ook vallen, de levensgevaarlijke, anarchistische oorlogssituatie bij de taxistandplaatsen op Leidseplein en Schiphol gaat nooit veranderen. Wel een ‘Wereldstad’ willen zijn maar nog geeneens in staat zijn om het visitekaartje van de stad, de taxichauffeurs op Schiphol, in het gareel te houden. Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon alleen officiële chauffeurs van doorgaans prima centrales als TCA en TCS toe te laten? Wat voor ‘Wereldstad’ laat zijn toeristen zo makkelijk ten prooi vallen aan criminelen en boeven?

Arrogant burgerhaten

Moeten we nog even doorgaan over de absolute pit of hell die Amsterdam is geworden dankzij het eeuwigdurend faal-beleid, klassiek sociaal-democratisch regentesk arrogant burgerhaten, ideologisch wegkijken en, vooral dat, carrierejagend amateuristisch fopbestuurderspersoneel, schaamteloze graaiende zakkenvullers die als het moet een auto met privé-chauffeur inhuren die drie keer duurder is dan een reguliere taxi, om te worden vervoerd van Amsterdam-Noord naar Amsterdam-Centrum (nog geen vier kilometer)?

U klaagt dan wel over terreur in Banne-Buiksloot, maar u woont tenminste niet in een wijk waar u zo’n beetje de enige bent die ook echt in zijn eigen huis woont omdat de rest van de woningen via Airbnb zijn verhuurd aan blowende Spanjaarden, agressieve Israeli’s of hard pratende Chinezen die weten dat ze toch kunnen doen en laten wat ze willen omdat ze nou eenmaal niets te verliezen of te verantwoorden hebben. U woont in een wijk waar helemaal niemand ooit wil komen om te couchsurfen of met een Erasmusbeurs komt ‘studeren’ (lol), vrijwel altijd tijdens tijden dat u gewoon wilt slapen. In uw appartementencomplex wonen gewoon mensen die u elke dag herkent inplaats van arrogante toeristen die elke dag van gezicht lijken te veranderen. U woont kortom best lekker rustig (zolang u maar niet verder dan uw tuin gaat).

Decadent hedonistia

Dus sorry, jullie zitten in dat Banne eigenlijk in een soort Amsterdams paradijs, ver weg van decadent Hedonistia, laat staan dat jullie ook maar ooit kunnen beseffen hoe het is om op Koningsdag of 5 mei in het centrum te wonen, namelijk ‘sfeervol en gezellig’, een typering waarmee toch genoeg moet zijn gezegd, lijkt ons zo.

Bewoners van Banne-Buiksloot, geef het maar op. De gemeente haat jullie. De bestuurders haten jullie. De burgemeester haat jullie. Jullie wonen in een ghetto (al jaren) maar omdat ab-so-luut niet bekend mag worden dat Amsterdam al jaren ghetto’s heeft (anders komen al die gezellige Chinezen met hun rolkoffers niet meer naar het Rijks spatie Museum om naar Marten en Oopjen, waar het woord ‘neger’ zorgvuldig uit het onderschrift is gecensureerd, te gaan staan kijken), gaat de gemeente dus lekker ook niets (nooit!) wat doen tegen ghettoproblematiek omdat er gewoon geen ghettoproblematiek in Amsterdam is, zoals er ook geen criminaliteit bestond in de SovjetUnie en zoals 2 + 2 = 5.

Mea culpa, you are fucked

Ja, daar bent u de dupe van, maarja, dát is Amsterdam, daar zijn burgers altijd (Steeds! Maar! Weer!) de dupe van achterlijk, megalomaan, gevaarlijk ideologisch, arrogant, regentesk besturen en sociaal experimenteren met vooral zelfbehoud der bestuurlijke elite als belangrijkste leidraad. Het is nooit anders geweest in Amsterdam.

Mea culpa, but you are fucked. Banne Buiksloot: verkeerde buurt, verkeerde soort burgers (lees: laag opgeleid, weinig inkomen), verkeerde Amsterdammers want Noord.

‘Er moeten zeker eerst slachtoffers vallen’, ja, wat u zegt, wat u zegt. Doden moeten er eerst vallen. En denk nou niet dat één dode het tij zal doen keren. Welnee! Er zijn in Amsterdam hele straten waar inmiddels stapels lijken liggen te ontbinden dankzij een totaal randdebiele verkeersinrichting (of een opstaand randje naast een fietspad) zonder dat er ook maar iets verandert (‘misschien in 2018’).

Zetelfunctie met betere wachtgeldregeling

Eén dode is geen dode in Amsterdam. In Amsterdam is een mensenleven omgekeerd evenredig zoveel waard als de ivoren toren van de bestuurder hoog is. Zolang de directeur van het Rijks spatie Museum maar in DWDD mag zitten en de wethouders die vrijwel altijd verantwoordelijk zijn voor onvoorstelbaar bestuurlijk falen als kroonprinsjes van Tweede Kamerfracties kunnen worden weggepromoveerd naar een zetelfunctie met betere wachtgeldregeling en uitzicht op een baantje als burgemeester van een middelgrote provinciestad is het allemaal prima wat bestuurlijk Amsterdam betreft.

En nee, Amsterdamse bestuurders wonen niet in Banne Buiksloot. De Amsterdamse journalistiek (AT5/Parool), als amberkleurige aambei herkenbaar op in de aars van linkse stadsbestuurders, ook niet.Nobody does. Vandaar dat u het lekker zelf kunt uitzoeken. U woont verkeerd. Jammer maar waar.

Bewoners, u woont in Banne-Buiksloot. U wordt beschouwd als uitschot. Als xenofobe tokkies, als plebs, als volluk. ‘Populisten!’ Of als gewillig zwak islamitisch schepsel, een slachtoffer, dat met hoog rendement dienst kan doen als PvdA-stemvee, uiteraard met behoud van subsidie, hoofddoek en burka. Maar beslist niet als volwaardig burger. Nooit. Gegarandeerd.

Welkom in Amsterdam, Banne-Buiksloters. Welkom in Almere, Veghel, Hilversum, Ede…ad infinitum.

Welkom in Nederland.

 

Zie ook hier.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Gemeente doet NIETS tegen terreur in Amsterdam-Noord, en wel hierom”

Leave a Reply