Eindelijk: meebetalen voor meer, meer, meer Sietske Bergsma op TPO.nl

Na een lange tijd van duisternis stond daar plotseling een eenzame maar heldere ster aan het firmament: Sietske Bergsma (@), columnist/schrijfster/vrouw, nieuwe lichtende hoop in bange duistere dagen. Een introductie is waaarschijnlijk niet nodig maar voor die ene die Sietske Bergsma nog niet kent lees hier haar oeuvre en/of bekijk haar in gesprek met die oude dikke pinda in het onvolprezen Nazomergasten van Geenstijl.

Enfin, onze eenzame maar schitterende ster loves TPO.nl en wil daarom graag heel veel en heel vaak schrijven voor TPO. Dat willen wij ook, duh, maar daarvoor is geld nodig. Zelfs in Berlijn, waar Sietske Bergsma woont, zijn producten in de supermarkt niet gratis (schuld van Wierd Duk natuurlijk). Bovendien wil Sietske Bergsma extra de journalistieke diepte in, een soort van kwaliteitsdinges, dus veel interviews, onderzoek en reportages. Dat kost óók geld.

Nu hebben wij wel wát geld, maar alle solidaire pecuniahulp is dolfijn. En wel zo eerlijk maar rechtvaardig: u doneert geld aan Sietske Bergsma, wij zetten alles van Sietske Bergsma gratis online. 100% subsidievrij, geen lidmaatschap tot wederopzegging. (Verder beloven we niks want dan is het geen doneren meer en wordt het qua bureaucratie weer ingewikkeld op TPO-HQ, maar laten we afspreken dat zo lang Sietske Bergsma leeft, ze zal blijven schrijven en publiceren.)

TL;DR

Betaal NU voor meer, meer, meer Sietske Bergsma op TPO.nl! En deel dit bericht alsof je een spambot bent. Hoe meer je deelt hoe meer kans je maakt om de volgende president van de USA te worden* (je mag hier ook iets anders invullen).

 

Klik hier om te doneren >>>

 


Posted

in

by